Hodnocení obchodu

5,0 60 hodnocení
Přidat hodnocení
5
58x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
| 16.1.2018 22:07
Super, rychlé jednání.
| 29.12.2017 11:13
Perfektní služby. 100% doporučuji!!!
| 28.12.2017 20:23
+ okamžité vyřízení objednávky

| 28.12.2017 17:02
+ Komunikace
+ Rychlost

| 26.12.2017 11:14
+ Bleskovka! Absolutně rychle vyřízeno.

Žádná nevýhoda, bude-li potřeba, objednám opět.
| 25.12.2017 15:06
+ přehlednost, velký výběr výrobků, rozumná cena,rychlé a bezproblémové doručení, výborná komunikace

tento obchod jednoznačně doporučuji
| 23.12.2017 01:30
cenově zajímavé nabídky, velký výběr, rychlé doručení
| 20.12.2017 07:39
+ Rychlost dodání
- Nevím

| 9.12.2017 11:21
+ vše OK.

| 9.12.2017 09:19
+ vernostni slevy
- jen nevim kdy ty slevy jsou

slevy
| 7.12.2017 20:32
+ Rychlé dodání

| 30.11.2017 08:32
+ Skvělý, přehledný obchůdek a ceny jsou přiměřené :-)
- Nevýhody žádné nemá ;-)

| 26.11.2017 12:11
+ rychlé doručení, vše v maximálním pořádku
+ Příznivé ceny
+ pěkně zabalený balíček

S obchodem jsem velmi spokojena. Zboží dorazilo velmi rychle, v pořádku. Můžu vřele doporučit
| 30.10.2017 08:25
S obchodem i komunikací že strany prodejce jsem spokojená. Koupila jsem vytoužené nosítko za nejlepší cenu a se super rychlým dodáním. Mohu pouze doporučit. Děkuji
| 17.10.2017 23:49
+ Majitele jsou úžasní: vse poradí, vysvětlí, ukáží, dají vyzkoušet, pomohou ve všem co se dá, jsou flexibilní, vstřícní...

Úžasný obchod mající vstřícné a milé majitele a skvěle zboží!!!
| 13.10.2017 17:42
Dobré ceny, rychlé dodání, zásilka v pořádku, děkuji :-)
| 1.10.2017 12:00
Doporučuji
| 23.9.2017 16:32
Capáčky byly určeny pro mou vnučku. Její maminka již dříve koupila o číslo menší, proto se rozhodla, že o jedno číslo nyní budou tak akorát. Ovšem rozdíl v velikosti mezi těmito dvěma výrobky je o hodně větší, než se dalo předpokládat. Proto bohužel capáčky jsou uloženy na pozdější dobu, až malé vyroste více nožička.
| 11.9.2017 21:29
- Dlouhá přeprava zboží

| 28.8.2017 21:10
Byla jsem velmi spokojena.
| 21.7.2017 09:39
+ Rychlost a příjemná komunikace

Jde o domácí prostředí, takže je potřeba komunikovat termín vyzvednutí, ale byly mi nabídnuty i časy mimo otvírací hodiny.
| 9.7.2017 22:25
+ Perfektní rychlost dodání, capáčky krásné, skvěle sedí :-)

| 30.6.2017 12:45
+ Rychlost a vysoká kvalita
- -

| 9.6.2017 09:34
+ rychlost poslání

Ve středu jsem objednala a hned ve čtvrtek měli doma vše v pořádku.
| 8.6.2017 06:33
+ Perfektni komunikace
+ Zbozi, ktere jsem shanela

Tesim se na dalsi nakup zde:-)
| 24.3.2017 15:49
+ Kvalitní capáčky

| 14.3.2017 11:30
+ Dodání zdarma při nákupu nad 1 000 Kč
+ Rychlé dodání

Velký výběr, snadné placení, rychlé dodání, nabídka dodání zdarma při nákupu nad 1 000 Kč.
| 7.3.2017 19:04
+ Velka flexibilita osobniho prevzeti

Férové jednání, už dlouho se mi nepoštěstilo být tak mile překvapená vřelým přístupem...
| 5.3.2017 09:53
+ Super cena A zasiela na spovensko

Rýchle dodanie tovaru, informovanosť ohľadne stavu objednávky, rýchle dodanie tovaru
| 20.2.2017 12:12
Přehledný obchod s výbornou komunikací.
| 15.2.2017 22:23
+ - cena
+ - vstřícný přístup k zákazníkovi

- výborná komunikace - doporučuji
| 29.12.2016 15:24
+ nabízí hezké nosící bundy/kabáty. Kabáty navíc ze 100prc. vlny.

Byla jsem velmi spokojena. Poradili mi s výběrem správné velikosti kabátu. Kabát vypadá velmi kvalitně, hezky hřeje a nosící vsadka je také vyhovující pro miminko, neprofoukne. Zboží bylo dobře zabaleno.
| 27.12.2016 15:16
+ Kvalita, rychlost, dobra komunikace a ochota.

Kvalita, rychlost, dobra komunikace a ochota.
| 24.12.2016 19:52
Super botičky, hezké i praktické, dobře drží na noze díky gumě, nekloužou.
| 29.11.2016 07:16
+ Rychlá expedice
- Při druhé objednávce dopravce zdržel zboží tři dny na depu. I když je před vánoci tak mi to přijde dost

Bohužel botičky nám nepadly, dcera má úzkou paticku. Obchod nám obratem vrátil peníze, bez obstrukci
| 22.11.2016 21:29
+ Rychlost dodání,a poté ochota při výměně zboží.
- Zatím žádné.

Skvělá komunikace i při výměně.. Ta proběhla na náklady obchodu během dvou dnů.
| 21.11.2016 21:09
+ Skvely pristup dakujeme za zlavu na druhy par boticiek po tom co sme prvy par stratili

Doporucujeme, skvely zakaznicky pristup.
| 11.11.2016 19:10
+ Zdravou dětskou obuv

Jsem moc spokojená
| 23.10.2016 14:51
+ Naprosto skvělé jednani

| 1.10.2016 16:05
+ Rychlost
+ Komunikace

Spokojenost
| 27.9.2016 13:31
+ Rychlost, znalost, profesionalitu, individuální přístup a skvěle jednání

Doporučuji, kvalitní zboží
| 25.9.2016 18:12
+ Super komunikace i o víkendu, ačkoliv jsem si rozmyslela design, nebyl problém objednávku změnit a i tak dorazila za 2 dny

Vstřícnost k zákazníkovi
| 23.9.2016 15:24
+ nízké ceny
+ rychlé dodání
+ skvělá komunikace
- chyběl obrázek zboží

Obchod doporučuji
| 20.9.2016 12:32
+ dobrá komunikace
+ přehledná informace o dostupnosti zboží
- obchod až na okraji prahy

| 19.9.2016 22:49
+ rychlost dodání
+ hezke zbozi
+ prijemna majitelka
- nevim

| 10.9.2016 01:18
+ zboží skladem, rychlost dodání
+ příjemný a velice ochotný pán na infolince

| 25.8.2016 12:45
+ rychlé dodání
+ výborná komunikace

Velice milý a vstřícný personál, celkově bezproblémový nákup. Po rozbalení jsme objevili drobný dárek, který nás velmi potěšil. Rozhodně doporučuji.
| 22.8.2016 14:42
+ velký výběr
+ zboží skladem
+ kvalitní zboží

jednoznačně spokojená a doporučuji
| 19.8.2016 14:34
+ Rychlost zaslani zbozi po zaplaceni objednavky
- Nenasla jsem

Prijemna komunikace s obchodem, rychle vyrizeni objednavky
| 30.7.2016 19:52
+ Kvalitní zboží, které jinde není k sehnání

| 27.7.2016 17:32
+ ochota,rychlost
- žadné

doporučuji
| 11.7.2016 12:44
+ skvělá komunikace, v pripade ze zbozu neni na sklade je ihned vyrizena objednavka telefonickY A VYRESENA KE SPOKOJENOSTI ZAKAZNIKA

SUPER
| 15.6.2016 11:10
+ rychlost,dobrá cena
- žádné

Zboží skladem nikdo jiný nenabízel
| 27.5.2016 21:07
+ Kvalita zbozi,rychlost dodani

| 16.5.2016 14:37
+ Možnost osobního odběru.

| 7.5.2016 11:34
Super obchod..
| 15.4.2016 12:22
+ přehlednost, zboží skladem, vstřícná okamžitá komunikace

| 15.4.2016 07:25
Výborná spolupráce, rychlé doručení, vřele všem doporučuji!
| 20.2.2016 20:25
+ Velika vstricnost a pomoc pri vyrizovani objednavky. Uzasna komunikace.

Skvely obchod, velika spokojenost, vse probehlo v naproste pohode. Uz dlouho jsem tak hladky a klidny prubeh komplikovane objednavky nezazila.
| 2.2.2016 01:28
+ Dobré ceny a rychlost komunikace.
- Ne vsechno zbozi je skladem.

Vse ok, jediné misto, kde jsem nasel panskou bundu na nošení deti. Doporucuji.
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.